Home » Lifestyle » Благой Найденов остави Деси Слава без думи (Вижте как я изненада)
Благой Найденов остави Деси Слава без думи (Вижте как я изненада)
Благой Найденов остави Деси Слава без думи (Вижте как я изненада)

Благой Найденов остави Деси Слава без думи (Вижте как я изненада)

Деси Слава остана без думи след изненадата на Благой
Деси Слава остана без думи след изненадата на нейния любим Благой Найденов. Той пак успя да покаже любовта си към своята любима и майка на детето им. Благой сподели снимка в социалната мрежа с изненадата, която е подготвил за Деси. На кадъра се вижда изписано името на неговата любима и сърце накрая, а буквите горят.

„За моята любов…“, написа Благой към снимката. А под публикацията получи много поздравления за оригиналната идея. Един от последователите му в Инстаграм дори се интересува от къде може и той да направи такава изненада на своята любима.

В началото на своята връзка Деси и Благой отнесоха доста критики, тъй като Благой е по-малък от певицата. Феновете се нахвърлиха върху поп фолк изпълнителката, с мотива, че излиза с момче, почти на годините на сина й.

Благой и Деси обаче успяха да издържат на нападките от недоброжелателите и създадоха едно прекрасно семейство. А в края на миналата година им се роди и прекрасен син – малкия Борис. И докато за поп фолк изпълнителката това е второ дете, то за Благой Борис е първият му наследник.

Откакто малчуганът се появи на бял свят той не спира да помага на Деси за грижите за него. Тя сама нееднократно е казвала, че Благой й помага изключително много, когато си е у дома. „Ужасно много ми помага. Постоянно е до мен. Когато не е на тренировки и когато не се занимава с неговите си неща постоянно вкъщи ми помага“, казвала е Деси Слава.

От своя страна Благой не само помага в грижите за бебето, но не спира да демонстрира й любовта си към него и към своята любима. Още при появата на малкия любимият на Деси татуира датата и името на сина им Борис на гърдите си. А сега остави своята любима без думи с впечатляващата изненада, която й подготви.

И както казва фенка на звездното семейство: „Никоя жена не би устояла на такава изненада!“, а всяка жена би искала мъж като този на Деси.

Източник:  kliuki.ws

Коментирай чрез Фейсбук

Източник:fakti.bg
loading...

Вашият коментар