Home » България » Беновска: Нинова е подпухнала от загуби, Радев се крие

Беновска: Нинова е подпухнала от загуби, Радев се крие

Г-жа Нинова, президент Радев, в Деня на Вси светии, колко са национално светите ценности в политиката за Вас? Това заявява журналистът Илиана Беновска в коментара си към днешното издание на предаването „Беновска пита” по Телевизия „Канал 3” и Радио „К2”, съобщиха от екипа на предаването.

По време и след евроизборите много въпроси към Радев и Нинова очакват отговори.
Председателката на столетницата БСП Корнелия Нинова се опита да отговори за личния си провал срещу Борисов, като направи „политически шпагат“ между пеещите ѝ Осанна и критикуващата я опозиция на конгреса на БСП, но не ѝ се получи.

Не защото е политически подпухнала от политически грешки, загуби и неуспешни опити да приватизира БСП за себе си, както присвои парите и активите на „Техноимпекс“. А, защото Нинова не е майсторка в „шпагата на политическия пилон“, нищо че иконата на БСП Стефан Данаилов и подсказа , че трябва да стане по-сексапилна .

Нинова не е майсторка и в „шпагата на политическия футбол“ и не успява да вкара „политическа дузпа“ на премиера Бойко Борисов, нищо че го викаше зад вратата на НС да се разберат, както го формулира тя – „като мъже“.

Та, ако Нинова не „над-шпагати“ на местните избори грациозната политически Фандъкова, „Язък“, както би казал герой от турски сериал, а историята би произнесла Sic transit gloria mundi /б.пр. – така преминава световната слава/.

И тогава, ако Гергов, Дъбов, Миков, Мерджанов, Янков, Станишев, Жаблянов не се хванат светкавично на работа заедно, филмът „128-годишната БСП“ може да завърши с надпис КРАЙ на черен фон и лампите да светнат на празна зала.

Обединителят на нацията по конституция Румен Радев , пък, говори за какво ли не, дори и че „Народното творчество показва жизнеността на българския дух и традиции“, но не отговаря на най-важния въпрос на народа – какво е родството му с БСП и на кого е президент, всъщност?

Радев направи преди година „коремно възлизане“ на лост, но няма сили да „въззлезе“, като президента на Русия Владимир Путин пред цялата нация и за отговаря на всички въпроси, 4-5 часа на живо. А Радев се крие в записани , с услужливи въпроси и с назубрени отговори интервюта, приличащи на „pot pourri / б.п. музикална китка от оперети“, подбрани в удобството на неговия регистър от октави на битов комфорт в президентската цитадела.

И ето, например, един въпрос, на който Радев и Нинова са длъжни да отговорят, светкавично, гледайки ни право в очите и с честна ръка на сърцето си: На какво основание искате, Радев и Нинова, но и можете ли да управлявате България?

Аз съм Беновска. И питам.

България
Коментирай чрез Фейсбук

Източник:fakti.bg
loading...

Вашият коментар

x

Check Also

Биляна Йотовска покорява Бахрейн по бански (СНИМКИ)

Биляна Йотовска е заета с разписването на копията от новата си книга „Наръчник за здравословен ...

Общински съветник от Несебър нападна инспекторки

Общински съветник от Несебър нападна служителки от Инспекцията по труда при проверка на едно от ...

Готвят огромни рокади в Новините на Нова телевизия

Hoвa звeздa се очаква да изгpee cъвceм cĸopo в цeнтpaлнитe нoвини нa Hoвa телевизия. Tази ...

Алея-право към небето

ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати. В ...

Столичната библиотека отвори врати, над 2000 души се възползваха за ден

Столичната библиотека днес отново отвори врати след лятната си почивка. В първия работен ден посетителите ...

Холивудска звезда: Океаните имат нужда от нас

„Океаните имат нужда от нас“, заяви от трибуната на ООН испанският актьор Хавиер Бардем и ...