Home » България » Бебешки колички – какво трябва да знаем при избора им?
Бебешки колички - какво трябва да знаем при избора им?
Бебешки колички - какво трябва да знаем при избора им?

Бебешки колички – какво трябва да знаем при избора им?

Кога настъпва моментът за закупуване на бебешка количка?

Ако очаквате раждането на своето дете, несъмнено ви изниква въпроса кога да закупите бебешката му количка и каква да бъде тя. Колебанието се свежда до това дали да закупите повечето основни и нужни неща предварително. Или да направите всички тези покупки след като вече се е родило детенцето.

Основно суеверието на някои майки и бащи е главната причина да се изчаква с тези покупки. Но наблюдението ни е, че повечето от бъдещите родители предпочитат поне най-важните и нужни покупки да се направят преди появата на бебето.

И с основание!

Замислете се, че като се появи малкото човече, свободното ви време се свежда до минимум и надали ви е до обиколки по магазините или до многобройни поръчки на всевъзможни бебешки аксесоари и уреди.

Ето защо, ние от Bebeland.net Ви предлагаме да закупите основните необходими неща за бебето предварително, за да не се натоварвате в последствие. Така имате време да обмислите внимателно покупките и да направите най-добрия избор. За пълното ви улеснение Ви предлагаме да посетите сайта ни, където може да разгледате продуктите на много производители на куп.

Видове бебешки колички, които може да откриете и поръчате онлайн

В Bebeland.net ще срещнете комбинирани бебешки колички – модели 3 в 1 и 2 в 1, летни бебешки колички и дори страхотни модели за близнаци. С натрупването на опита ни, можем да кажем, че най-търсените модели от потребителите са моделите комбинирани бебешки колички. Които печелят клиента с предимството, че закупувате всичко наведнъж – 2 или 3 коша за бебето. Които може да поставяте на едно шаси, спестявайки си грижите за избор на няколко отделни колички.

Както знаете, в началото бебето се поставя в кош за новородено, който предимно се използва до шест месечната му възраст. После се нуждаете от т. нар. летен кош, където ще поставяте вече порасналото и спокойно седящо бебе. Това е в плюс на моделите комбинирани бебешки колички 3 в 1 е и коша за кола. При някои модели той може да се поставя и на шасито, което е в голямо улеснение на родителите, на които им се налага да возят често бебето с колата.

Бебешки колички и нужните аксесоари към тях

Ако вече сте взели решение каква бебешка количка да изберете. Можем да ви посъветваме хубаво да проверите какви аксесоари включва тя. Това на пръв поглед е дребен детайл, но в последствие ще установите, че точно аксесоарите ви улесняват в ежедневието. Важно е да имате голяма и удобна чанта за багаж, в която да се събират необходимите неща за разходка, а да знаете, че при малките бебета те въобще не са малко. Дъждобран, комарник и хубав сенник също са едни от важните аксесоари. Термочанта също е аксесоар, който ще ви улесни, ако бебето е на адаптирано мляко или е по-голямо и вече яде други храни.

Основния съвет

Който от Bebeland.net можем да Ви дадем при избор на бебешка количка е независимо какъв модел ще изберете, направете го обмислено като прецените какво във Вашия случай е приоритет. В сайта ни ще намерите многобройни модели бебешки колички, нужните аксесоари към тях, както и много други продукти за малчугани.

Коментирай чрез Фейсбук

Източник:fakti.bg
loading...

Вашият коментар

x

Check Also

Как китайската мечта измества американската

ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати. В ...

В Сърбия арестуваха джебчийки от България

Сръбската полиция арестува две български гражданки, заподозрени, че са откраднали портмоне от детска количка в ...

Меле с туристи на Подбалканския път

Двама души и дете са пострадали при катастрофа на пътя Бургас – Варна в района ...

Майката на убитото 7-годишно дете: Никой не ѝ е оказал първа помощ

Никой не ѝ е оказал първа помощ. Дори капка въздух никой не ѝ е дал. ...

Мартин проговори: Убих я, но бях пиян

Мартин Трифонов е признал за убийството на 7-годишното дете от Сотиря. Това се е случило ...

Повдигнаха 3 обвинения на задържания Мартин

Окръжната прокуратура в Сливен повдигна три обвинения – за убийство, за блудство и за изнасилване ...