Home » Любопитно » Бащата на Тита броил 80 бона за…

Бащата на Тита броил 80 бона за…

Милен Пенчев – благоразположеният шеф на НОИ-Силистра, който Апелативният съд пусна под домашен арест, бил изключително щедър съпруг и баща, говорят в родния му град, цитирани от „Уикенд“.

Съпругата му Силвия, която в града познавали като „мадам Сиси”, не работела от години. В същото положение била и голямата сестра на Тита. 25-годишната дама нямала нито ден трудов стаж зад гърба си, но винаги била облечена по последна мода в скъпи маркови дрехи. Посещавала вървежните заведения в града и пътувала по всевъзможни екзотични дестинации.

Тита обаче се прочу като звезда покрай Криско и X-фактор. Момичето толкова искало да се изявява пред прожекторите и да бъде забелязано, че се стигнало до там да помоли татко си да отпусне някой лев на Криско, за да може тийн любимецът да я лансира още по-настоятелно. Според източници на изданието, за да пробие Тита, баща ѝ „кихнал” над 80 000 лева преди повече година. Парите били за студийни записи на песни, клипове, промоции. С оглед на разкритията за схемите, в които е замесен баща ѝ, много хора се съмняват, че тези пари са от заплатата му.

Най-атрактивна от трите жени, които Милен Пенчев издържа, била съпругата. Миньончето извисявало снага малко над 150 сантиметра, но имало перфектно тяло и външен вид. Всичко това се поддържа от непрекъснатите козметични и хирургични интервенции. Още преди няколко години блондинката надула устни, което направило силно впечатление на останалите граждани на Силистра. Не след дълго, мадам Сиси тунинговала бюста си и опънала бръчки чрез най-модерните технологии в козметиката.

Добре гледаната съпруга редовно ходела на фитнес, релаксиращи масажи, парафинови терапии, маникюр, педикюр. Никога не знаела с какви пари излиза от дома си, защото пачките на съпруга ѝ щедро се изсипвали в модерната ѝ дамска чанта „Луи Вютон” за над 3000 евро.

Мадам Сиси също като щерките си си падала по скъпите дрехи. Поръчвала си от сайтове, пазарувала от топ бутиците във Варна и София и притежавала гардероб, за който средно статистическите българки можели искрено да ѝ завиждат. Единственият проблем, който г-жа Пенчева имала с дизайнерските тоалети, идвал от ниския ѝ ръст. Налагало се часове след като получи и разгледа пратката, мадам Сиси да се насочи към своята лична шивачка. Жената имала ателие за ремонт на дрехи в центъра на Градския пазар в Силистра. Именно там булката на шефа на местния НОИ молела да си скъси ризите и роклите, или пък да „барне” ръкавите на якетата и дължината на панталоните и полите.

Финансирането на целият този женски блясък и красота струвал хилядарки на любящия съпруг и баща, който угаждал за всичко на съпругата и щерките си, но за сметка на припечеленото от подкупите на хората. „Милен Пенчев е милионер от години! Цял град знае за парите, с които това семейство разполага. Нека прокуратурата разпореди на НАП да им направи проверка на доходите за 10 години назад – ще видите, че няма как да докажат това охолство, в което винаги са тънели”, възмущават се силистренци.

Както вече стана известно – името на бащата на Тита влезе в медиите чрез схемата „СМЧ – Силно мой човек” по повод издаването на фалшиви документи за трудов стаж за получаване на висока пенсия. Тя е действала от 2017 г. в районите на Силистра и София. Доказано е, че по телефона Пенчев е диктувал на началника на отдел „Отпускане на пенсии” лични данни на лица, които са искали да получават пенсии, за които нямат право. Тя е записвала на бележка абревиатурата „СМЧ – Пенчев”, т.е. „Силно мой човек – Пенчев”. Бандата е припечелила милиони левове.

При спец акцията бе задържан Милен Пенчев, който няколко мандата е бил общински съветник в града и един мандат заместник кмет. Ако се вярва на слуховете, именно през този период бащата на певицата натрупал завидно финансово положение. Това било и времето на големите рушвети, пред които сегашната искана сума от 10 бона на калпак за получаването на миньорска пенсия бледнеела.

Милен Пенчев също имал отношение към козметиката и козметичните процедури. Редовно ходел на фитнес, спазвал определен хранителен режим. Говори се, че никога по никакъв повод не пропускал тренировките в залата и винаги щедро се отплащал на треньора си за положените усилия.

Коментирай чрез Фейсбук

Източник:fakti.bg
loading...

Вашият коментар

x

Check Also

Осъдиха ултраси, скочили да бият българи

Полицията в Словакия наложи присъди по бързата процедура на седем фена, които участваха в мелето ...

Напусналият Нова телевизия Ясен Дараков обоснова решението си пред ФАКТИ

ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати. Преди ...

Тотнъм отървава Реал Мадрид от Бейл?

Гарет Бейл има изход от Реал Мадрид, съобщава “Марка” на водещата си страница днес. Според ...

САЩ и Русия ще преговарят за тристранен ядрен договор

Представители на САЩ и Русия ще се срещнат утре в Женева, за да проучат възможността ...

Служител на Военна информация возил бизнесмен в чужбина

Целенасочена лъжа е, че прокуратурата извършва в служба „Военна информация” действия, свързани с чисто оперативната ...

Изкуствен интелект в Jaguar-ите

Jaguar Land Rover проучва нова технология с изкуствен интелект, която да познава емоциите ни докато ...