Home » Клюки » България се моли за любимия си шоумен! Оперират по спешност Слави Трифонов!
Слави Трифонов операция

България се моли за любимия си шоумен! Оперират по спешност Слави Трифонов!

Дългия ляга под ножа в частна клиника във Виена

Слави Трифонов ще използва предстоящата си лятна отпуска от екрана на Би Ти Ви не за да „ваканцува“ на морето, а за да оперира очите си – пише в. „Уикенд“. Близки до Дългия разкриват пред изданието, че от известно време шоуменът е пациент на известна австрийска клиника, където светила в офталмологията му помагат да подобри зрението си.

Слави Трифонов е пациент на виенската клиника от тази пролет, като досега е посетил няколко пъти болницата за прегледи и диагностика.

На Дългия обаче му предстои още една визита до Виена в средата на август, когато ще бъде опериран лично от светилото в офталмологията проф. Биндер и екипа му. Интервенцията ще бъде извършена посредством лазерна хирургия – най-прецизната технология в медицината.

„Операцията вече трябваше да бъде извършена, но Слави Трифонов отложи с месец интервенцията заради договора си с Би Ти Ви, задължаващ го да произвежда по 5 издания на „Шоуто на Слави“ седмично. След оперативната намеса той се нуждае от поне 10 дни почивка и възстановяване, като е абсолютно противопоказно да подлага зрението си на силните студийни светлини“ – коментират близки до шоумен №1 в страната.

За проблема на Слави Трифонов със зрението се знае от 11 години, след като самият той обяви, че страда от възпаление на очния нерв на лявото око.

Коментирай чрез Фейсбук

Източник:fakti.bg
loading...

Вашият коментар