Home » Здраве » Бабина разтривка маха болката в гърба, напрежението във врата и ОЩЕ!
Бабина разтривка маха болката в гърба, напрежението във врата и ОЩЕ!
Бабина разтривка маха болката в гърба, напрежението във врата и ОЩЕ!

Бабина разтривка маха болката в гърба, напрежението във врата и ОЩЕ!

С тази бабина разтривка ще забравите за болките в ставите.

Баба ми е на 82 години и не знае какво са болки в ставите, тежест в краката и болки в гръбначния стълб. И причината за всичко това е чудотворна разтривка. Наистина, самата аз не бях изпробвала по-добро средство от това. Вратът ме болеше непрекъснато, толкова силно, че дори не можех да седя дълго време и тогава баба ми ми предложи своята чудотворна разтривка.

Няма да повярвате, но два дни по-късно почувствах такова облекчение, сякаш от раменете ми падна цяла торба камъни. И четири дни по-късно напълно забравих, че вратът ме е болял някога.
Това чудотоворно средство лекува всичко: радикулит, артрит, артроза, остеохондроза – всичко, което е свързано със ставите и костната тъкан.

За приготовление на рецептатата ще са ви необходими следните съставки: 300 гр. 96% спирт, един флакон камфоров спирт (10 мл.), една опаковка йод (10 мл.), 10 таблетки аналгин (стрити на прах).

Всички съставки се смесват, оставят се на тъмно място за 21 дни, след което лекарството е готово и можете да го използвате. Разтривайте болните места вечер преди лягане и увийте с вълнена кърпа или шал от вълна и си легнете. Можете да правите процедурата и през деня, ако не планирате да излизате навън.

Използвайте за 10 дни, след това направете 5 дни почивка, а след това използвайте за още 10 дни, ако е необходимо.

Източник: e-vesti.com

Коментирай чрез Фейсбук

Източник:fakti.bg
loading...

Вашият коментар