Home » България » Азис: С кючека ще интегрираме ромите (ВИДЕО)

Азис: С кючека ще интегрираме ромите (ВИДЕО)

В типичния си провокативен и директен стил тази сутрин Азис хвърли истинска словесна бомба в ефира на „Здравей, България“ по „Нова телевизия“ с изказването, че кючекът трябва да се пренесе в българския дом. Повод за репликата му е най-новата му песен „Циганче”, която се оказа, че изпълнителят е написал буквално на един дъх, като следствие на скорошна ситуация от живота си.

„Буквално седмица, след като ми се случи една ситуация, влязох в студиото и записах тази песен. Преживях едно неволно отхвърляне. Човекът го направи без да иска, но не ме боли. Леко се засмях и продължих да си върша работата. Черният обаче, винаги ще остане черен и в това няма нищо лошо”, признава ромският славей. В клипа към песента участие взима и Рут Колева, за която Азис твърди, че „олицетворява всичко това, което не съм аз”.

А също и признанието, че „не помня да съм се целувал така с жена. С Рут се целунах така, сякаш бе за първи път. Избрах я, защото харесвам ужасно много как пее. Другото, което е – има нещо момчешко в поведението ѝ, което много харесвам, не е лигла, не е пикла”.Според Азис страстите между българи и цигани ще се успокоят генерално едва тогава, когато двойките се смесят.

„Вярвам, че кючекът трябва да се пренесе в българския дом, а народната музика – в циганския. Смесването на двойките – българи и цигари, е най-сигурния начин да бъдем интегрирани. Вярвам, че е така. Знам, че звучи нереално, но е така. Искам да има любов. Трябва да има повече любов между българи и цигани. И тя е същата като другата, колкото и на мнозина да им изглежда неестествена. Моето дете, например, имаше щастието да се роди платинено русо, въпреки че аз съм циганин.”Изпълнителят на „Мотел” не скри също, че се наслаждава много, когато хора, които преди са го мразели, изведнъж го заобичват – дали заради посланията в песните или заради директното му поведение.

България
Поставете оценка:

0

Оценка 5 от 1 гласа.
Коментирай чрез Фейсбук

Източник:fakti.bg
loading...

Вашият коментар

x

Check Also

Борисов търси южнокорейски инвестиции

От 24 до 28 септември българска правителствена делегация, водена от министър-председателя Бойко Борисов, заминава на ...

Отровен с Новичок иска 1 млн. лири

Британецът Чарлз Роули, който пострада от Новичок през миналата година, планира да заведе дело срещу ...

Кога пак ще сторим нещо сами…

ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати. Скъпи ...

Звездните раздели продължават

Мощното торнадо от раздели продължава да връхлита звездни имена от родния небосклон. Лято 2019 донесе ...

Ансамбълът ни със сребро в Баку!

Българският ансамбъл по художествена гимнастика спечели сребърен медал във финала на съчетанието с пет топки ...

Предизборната социология – наука с елементи на лъжа

ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати. Идват ...