Home » Uncategorized » Автобус се преобърна в Искърското дефиле, поне 15 са загинали
Автобус се преобърна в Искърското дефиле, поне 15 са загинали
Автобус се преобърна в Искърското дефиле, поне 15 са загинали

Автобус се преобърна в Искърското дефиле, поне 15 са загинали

Тежък инцидент на пътя – автобус се е обърнал между Лесков дол и Своге, на около 2 км преди града, в посока от София. По последни данни, потвърдени от говорителя на Центъра за Спешна медицинска помощ – София Катя Сунгарска, има 15 жертви и 27 ранени.

По неизяснени засега причини и по първоначална информация, автобусът е излязъл извън пътното платно, преобърнал се е и е паднал на площадка под нивото на пътя. В него е имало пътници и вероятно сред тях има ранени, съобщават от МВР.

Към мястото на инцидента са насочени линейки и екипи на пожарната. Участъкът на инцидента временно е затворен за движение. Трафикът се спира от патрули на „Пътна полиция“ откъм Нови Искър и Ребърково.

По първоначална информация превозното средство е помело четири автомобила по пътя си и е паднало на площадка под нивото на пътното платно, предаде Нова телевизия. Ясно е също, че автобусът е бил обхванат от пламъци. На мястото има около 15 екипа на Спешна помощ от София, 3 – от Враца и още 3 – от Монтана.

Ранените се транспортират към столичните болници ВМА, „Пирогов“ и болница „Св. Анна“. Екип на Спешна помощ транспортира към София 40-годишна жена в изключително тежко състояние. Екип транспортира и 73-годишна жена с тежка поли травма. И двете линейки пътуват към УМБАЛСМ „Пирогов“. Друг екип транспортира до столицата и още трима пострадали.

Източник: Actualno.com

Коментирай чрез Фейсбук

Източник:fakti.bg
loading...

Вашият коментар