Home » България » Асен Йорданов: Гешев е по-голям вълшебник от Кристиян Бойков

Асен Йорданов: Гешев е по-голям вълшебник от Кристиян Бойков

“Аз не мога да изкажа някаква определена хипотеза, защото не е ясно и точно, каква папка е намерена, намерена ли е, как е намерена. Адвокатите на Кристиян твърдят, че има много грубо погазване на Наказателно-процесуалния кодекс. Казват, че може да се сложи на компютъра такова нещо, а после да се “намери“, както се подхвърлят наркотици например“, така издателят на сайта “Биволъ“ Асен Йорданов коментира случая с хакерската атака срещу НАП и последвалите действия на държавните органи срещу заподозрения IT специалист Кристиян Бойков и фирмата TAD Group, в която той работи. Изказването си Йорданов направи в предаването “Честно казано с Люба Кулезич“ по ТВ Евроком.

Познават ли Асен Йорданов и хората от Биволъ Кристиян Бойков и имат ли нещо общо с фирмата TAD Group, попита Йорданов водещата Кулезич: “Аз нямах идея въобще, докато не се появи по медиите. Нямах идея за тази фирма, това момче не го познавам, даже не бях му чувал името“, отговори Асен Йорданов.

“Чух изявлението на премиера, че Кристиян Бойков бил “вълшебник“, аз по тази линия бих казал, че Иван Гешев е по-голям “вълшебник“ от Кристиян, щом прокурорите могат да правят такива инсинуации, щом си позволяват да правят такива внушения, твърдения, намеци, подтекстови обвинения, без да имат каквито и да било доказателства за подобни действия. Той ги обвини в кибер рекет. Да каже кои фирми са рекетирани от тази фирма? Това са едни голословни, словоблудствени обвинения, те са с цел оклеветяване, дискредитиране по принципа на цялата концепция на медиите, които са подвластни на Пеевски“, заяви още издателят на сайта “Биволъ“.

“На никого не сме възлагали да търси нещо, камо ли на тази кибер фирма. Ние имаме много малко доверие на външни лица и субекти, кръгът ни е строго ограничен и предпочитаме да си вършим работата сами. Всичко сме си правили сами с цената на много усилия, а в крайна сметка и на много средства“, категорично отговори той на обвиненията срещу “Биволъ“, че имат нещо общо с Кристиян Бойков и TAD Group.

София / България
Коментирай чрез Фейсбук

Източник:fakti.bg
loading...

Вашият коментар

x

Check Also

Под кожата ни може да се спотайва неоткриван досега…

Откриването на напълно нови и неизвестни части от човешкото тяло е нещо много необичайно в ...

Рибар залови пираня на язовир „Пчелина

ибар улови нехарактерната за българските води пираня. Горки и синът му за пореден път били ...

Фалшивите лекарства у нас били мит

„Най-вероятно ще останат населени места без аптеки“, алармира Аделина Любенова от Българския фармацевтичен съюз (БФС) ...

Над 50% от българите слушат чалга

Най-слушаният стил музика в България е народната музика. Почти половината от българите харесват попфолк, показва ...

Огромна сума иззеха на Калотина

Митническите служители на Калотина са открили над 100 000 EUR у турска гражданка, която е ...

Пороен дъжд удави Истанбул (ВИДЕО)

Истинско бедствие се разрази в Истанбул в съботния ден. Мегаполисът беше потопен от пороен дъжд. ...