Home » Клюки » Асен Блатечки купува имот за Диляна Попова
Асен Блатечки купува имот за Диляна Попова
Асен Блатечки купува имот за Диляна Попова

Асен Блатечки купува имот за Диляна Попова

Асен Блатечки купува имот за Диляна Попова

Диляна и Асен стоплиха отношения, тя мисли да сменя столицата със село

Моделката Диляна Попова е оглеждала наскоро апартамент в луксозен комплекс в село Иваняне, където смятала да се мести със сина си Борил – пише в. „Уикенд“. За целта бащата на момчето – Асен Блатечки, щял да удари мощна финансова инжекция в джоба на бившата си любовница – отбелязва изданието.

Хубавицата от Гулянци от години живее на квартила в центъра на София. Било й удобно да сменя адресите според работата си, затова не мислела да купува собствен имот. За последните 2 години обаче няколко пъти й вдигали наема. Така Диляна Попова наливала над 1000 лева в джоба на своите хазяи.

„С тези пари щях да си купя луксозен апартамент“ – беснеела красавицата пред приятели.

В края на краищата решила, че идеята да купи жилище не е за изхвърляне. Вече от няколко седмици ходела по огледи и избирала имот. Засега се била спряла на апартамент край Иваняне. Той бил в същия комплекс, в който наскоро се нанесе и колежката й Златка Райкова, известна като Русата Златка. В селото имоти имат и бившият президент Георги Първанов и тв звездата Кристина Патрашкова, така че Диляна не се притеснявала, че ще й липсва ВИП обкръжение. Тя вече била готова да смени градския живот в динамичната София със селска идилия в тишина и чист въздух.

Източник: kliuki.ws

Коментирай чрез Фейсбук

Източник:fakti.bg
loading...

Вашият коментар