Home » Клюки » Анита Мейзер с рекорден хонорар от Vip Brother
Анита Мейезер Vip Brother

Анита Мейзер с рекорден хонорар от Vip Brother

Осъдената за убийството на мъжа си бивша Мисис България, влиза в къщата на Големия брат, придружена от двама полицаи, които ще следят всяка нейна крачка.

Анита Мейзер безспорно ще бъде в центъра на вниманието в следващия сезон на „ВИП Брадър“ този септември, пише HotArena. Бившата Мисис България ще постави прецедент в световната история на шоуто, като цъфне в Къщата, съпроводена от двама униформени полицейски служители, писа „Таблоид“. Ченгетата ще бъдат специално зачислено към осъдената убийца и ще бдят да не прекрачи границите на закона. Договорът вече е подписан, а хонорарът на миската е от порядъка на 100 000 лева.

Мейзер получи 4 и половина години затвор за трагичния инцидент, в който уби мъжа си, но беше пусната под гаранция от 5 бона след 24 месеца престой зад решетките.

Продуцентите и преди я били канили да участва в предаването, но престоят й в Сливенския затвор осуетил плановете им да вдигат рейтинг с нейно участие. Тазгодишното издание на риалитито е под мотото “Женско царство” и към момента участието си в него са потвърдили Силиконката първоначално се дърпала, понеже възнамерявала щом поеме първите глътки въздуха на свободата, да изчезне от България. Чутовният хонорар обаче я склонил да промени решението си. Такива пари за участие в предаването са взимали само суперзвездата на чалгата Преслава, както и чуждестранната гостенка Памела Андерсън.

Екипът на шоуто е депозирал специална молба до Министерство на правосъдието, с която поема пълната отговорност за домашния арест на силиконката. Хонорарът й е най-близко до тези на Преслава и Памела Андерсън. До момента за никого не е давана такава сума освен за тези три лица. Припомняме, че още преди месеци слухове пратиха в Нови хан племейтката Николета Лозанова и фолкпевицата Алисия, които имат вражда от години.

Източник: Нова Варна ©

Коментирай чрез Фейсбук

Източник:fakti.bg
loading...

Вашият коментар