Home » България » Ангелкова: Къща нямам никъде, обидно ми е

Ангелкова: Къща нямам никъде, обидно ми е

Това заяви министърът на туризма Николина Ангелкова във връзка със скандала с имоти на хора от властта, в който беше замесено и нейното име, цитирана от БГНЕС.

„Ясно съм декларирала моите имоти, къща нямам никъде, нито в София, нито на територията на България, нито извън България. Живея в апартамент, който присъства в моята декларация. Това е последният път, в който обяснявам за неистини, обвинения и твърдения на един бивш вицепремиер, възропта Ангелкова.

„Много ми е обидно, вместо да говорим за предстоящия летен сезон, за предизвикателствата пред сектора, за това, което сме приели като приоритети и изпълняваме в сектор „Туризъм“, да съм принудена да се обяснявам“, допълни още тя.

Днес лидерът на НФСБ и депутат от „Обединени патриоти“ Валери Симеонов пусна поредния си сигнал до медиите за действащ министър, който според него е в нарушение заради недеклариран имот, който обитава.

„Действащ министър, с доста крупни имоти – три големи апартамента в София, се оказва, че не живее там. Оказва се, че живее някъде другаде, а той е длъжен да го декларира по закона за противодействие на корупцията. Става въпрос за един доста луксозен имот, който се обитава с години и за който има публикации в медиите“, уточни Симеонов и подчерта, че той се намира на улица „Липа“ в столичния квартал „Бистрица“.

По думите му имотът заема площ от 2,5 декара, а в него има луксозна триетажна къща. „Като познавам моите непримирими колеги, най-вероятно те днес ще пуснат още едно писмо до КПКОНПИ“, допълни Симеонов.

България
Коментирай чрез Фейсбук

Източник:fakti.bg
loading...

Вашият коментар

x

Check Also

Борисов: С пари от контрабанда развращаваха политици и магистрати

Парите от контрабандата на цигари са корумпирали политици и магистрати, но сега организаторите на този ...

Липсва ти комуниз-ъ-ма

ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати. Читателка ...

Луксозен самолет получи европейска сертификация

Американският производител на бизнес джетове – Gulfstream, получи сертификат за експлоатация от Европейската агенция за ...

Кобрата: Заложил съм всичко

Задължителният претендент за световната титла на IBF в тежка категория Кубрат Пулев ще заложи статута ...

От Русия с възхищение и отчаяние

ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати. В ...

Интересни битки в Шампионската лига и тази вечер

Третият кръг в Шампионската лига продължава с втората порция от осем мача в сряда вечер. ...