Home » Любопитно » Андреа към Джени Суши: Знае ли майка ти какъв боклук си?

Андреа към Джени Суши: Знае ли майка ти какъв боклук си?

Половинката на Кубрат Пулев се нахвърли с обиди върху американската спортна репортерка Джени Суши, която забърка боксовата ни звезда в грандиозен скандал.

Джени Суши показа какви обиди е получила от Андреа в Instagram.

По време на изслушването пред Атлетическата комисия на Калифорния Суши разкри, че е била обект на тежки обиди в социалните мрежи от страна на фолк певицата.

Тя обеща да покаже доказателства за кибертормоза, който половинката на българския боксьор е упражнила върху нея.

Андреа към Джени Суши: Знае ли майка ти какъв боклук си?

„Имам снимки от чатове, в които тя ми казва „гордее ли се майка ми с мен“, обижда ме и на български с тези думи. Когато те тормозят в интернет, се чувстваш сам, страхуваш се, няма лице зад заплахите. Бях уплашена, много уплашена, никога не ми се е случвало такова нещо преди. Кибертормозът е реален, затова има тийнейджъри, които се самоубиват, много е трудно“, заяви Суши пред NOVA.

По-късно журналистката изпълни обещанието си и показа публично съобщенията, изпратени ѝ от Андреа. Афектирана и недоволна от резултата от делото, Суши използва социалните мрежи, за да се изкара отново жертва.

Написаното от половинката на Кобрата се появи в Twitter. То бе публикувано от Майк Диксън, ръководител на репортерката във Vegas Sports Daily.

“Жената до Кубрат Пулев е изпратила тези противни съобщения на Джени Суши в Instagram, седмици преди изслушването в съда.

Тя беше нападната от фенове, някои медии и Андреа Пулев, които я обвиниха, че прави всичко това за пари”, написа Диксън в текста към публикуваните снимки.

В едно от съобщенията, изпратени от родната фолк дива, която до този момент показваше достойнство и се стараеше да приеме скандала около половинката ѝ с хладнокръвие, пише: „Знае ли майка ти какъв боклук си? Уличница и к**ва!“

Андреа към Джени Суши: Знае ли майка ти какъв боклук си?
Коментирай чрез Фейсбук

Източник:fakti.bg
loading...

Вашият коментар

x

Check Also

Русия замесена в задържането на танкерите?

Британската служба за външно разузнаване МИ-6 и Британският държавен комуникационен център разследват версията, че Русия ...

САЩ прехвърлят в Украйна изтребители Ф-35

Вашингтон ще прехвърли на Украйна няколко изтребителя пето поколение Ф-35. Според американското издание Defense One, ...

Жегата взе жертви в САЩ

В САЩ трима души починаха заради горещото време, обхванало страната, съобщи AFP. Две от трите ...

По-добре малък с Христос…

ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати. Братя, ...

Три села пострадаха от копачи на криптовалута

Нов вид кражби на ток – копачи на криптовалута крадат ток от трафопостовете. В търсенето ...

Гринго: Не съм удрял Софка!

„Не съм удрял Софка! Ние много се обичахме! Случвало се е да се караме, но ...