Home » Любопитно » Американец разгледа снимки на починалия си дядо и се натъкна на невероятна мистерия с извънземно (ВИДЕО)
Американец разгледа снимки на починалия си дядо и се натъкна на невероятна мистерия с извънземно (ВИДЕО)
Американец разгледа снимки на починалия си дядо и се натъкна на невероятна мистерия с извънземно (ВИДЕО)

Американец разгледа снимки на починалия си дядо и се натъкна на невероятна мистерия с извънземно (ВИДЕО)

Американски изследователи на свръхестествени явления от „Паранормална изследователска група Централно Охайо“ получиха вчера невероятно писмо. Според подателя на това послание, дядо му наскоро починал. Прежлеждайки нещата на починалия му роднина, човекът изведнъж попаднал на много необичайна снимка.

Изключително нискокачественото черно-бяло изображение изобразява нещо като хуманоидно създание с голяма глава и големи тъмни очи, гледащи директно в обектива на камерата. Изведнъж човекът  си спомнил как дядо му разказал в много далечно детство много мистериозна история за онези времена, когато той живял през 30-те години на миналия век в Аляска.

Той казал на внука си, че една нощ се отправил към езерото и видял в гората странен хуманоид: бледен, напълно гол, с непропорционално голяма глава с бездънни черни очи. Косата, носът, ушите, устата, зърната, пъпа и гениталиите не се виждали. Човекът извикал на непознатия и той се отдалечил. За щастие американецът имал евтина камера в него. Той преследвал създанието и успял да го снима веднъж. След това създанието изчезнало някъде.
Така че странната история на стареца се оказала вярна? Но кого е снимал той в гората? Експерти от „Паранормална изследователска група Централно Охайо“ са убедени, че това е истинско извънземно, което е ръководило разузнаване в Аляска. Възможно е наблизо да е имало кораб самолет с неговите спътници.

Източник: БЛИЦ

Коментирай чрез Фейсбук

Източник:fakti.bg
loading...

Вашият коментар

x

Check Also

Камера улови мощен взрив (ВИДЕО)

Тринадесет души, сред които и двама чужденци са получили силни изгаряния в резултат на мощен ...

Тръмп: А не може ли направо на Марс?

Президентът на САЩ Доналд Тръмп изрази в петък съмнение относно целесъобразността от нова програма за ...

Разследват кампанията на Доналд Тръмп

Прокуратурата в Ню Йорк приключи разследването за нарушението на правилата на финансирането на предизборната кампания ...