Home » Клюки » Алекс научила от Дани Петканов, че е бременна
Даниел Петканов и съпругата му Александра Богданска-Петканова чакат бебе
Даниел Петканов и съпругата му Александра Богданска-Петканова чакат бебе

Алекс научила от Дани Петканов, че е бременна

Даниел Петканов и съпругата му Александра Богданска-Петканова чакат бебе. Това е новината от последните седмици напук на слуховете и съмненията, че бракът им е фалшив. Новината за бременността обаче дошла неочаквано за Александра и я научила първо от бъдещия татко.

“Той пръв разбра, че съм бременна. Забеляза промени в тялото ми, които на мен не ми правиха впечатление. И дори отказвах да си направя тест за бременност, въпреки че той предложи няколко пъти. Причината беше, че ние бяхме правили само един опит за зачеване и не вярвахме, че евъзможно да се случи толкова скоро. Но накрая се предадох, направих теста и той беше отрицателен  Седмица по-късно отидох на рутинен преглед при гинеколога ми и тогаваза моя изненада той ми съобщи, че всъщност съм бременна. Развълнувана, веднага се обадих на Дани да му кажа, че тестът за бременност не е бил верен и че ще става баща”, разказва Александра Петканова.

Очаква се новият член на фамилията да се появи в края на януари или началото на февруари. Петканови още не знаят какъв ще е полът на бебето, но вече са избрали име. “Много се надявахме да разберем, но явно бебето е решило да прави номера с нас от самото начало. След като се скри на теста за бременност, сега не иска да разкрие пола си”, казва бъдещата майка. “Вече имаме готови варианти и за момче, и за момиче. Лесно се разбрахме. Просто се съгласих с Александра, за да има мир. Но пък следващите наследници ще ги  кръстя на тримата мускетари,  зарекъл съм се”, казва Даниел Петканов с типичното си чувство за хумор.

Коментирай чрез Фейсбук

Източник:fakti.bg
loading...

One comment

Вашият коментар

x

Check Also

Мъж преби митничар на Капитан Андреево

Районна прокуратура – Свиленград наблюдава бързо производство срещу 52-годишен български гражданин, нападнал и причинил лека ...

Заловиха 25-има афганистанци край София

Задържана е група бежанци от Афганистан в землището на село Пролеша, намиращо се на 15 ...

Сърбия въведе доживотния затвор

Сръбският парламент гласува промени в Наказателния кодекс, с които се премахва присъдата от 30 до ...

Мирослав Маринов оглави Изпълнителната агенция по горите

Инж. Мирослав Маринов е новият изпълнителен директор на Изпълнителна агенция по горите, съобщиха от ИАГ. ...

Опорките срещу Стратегията за детето заимствани от Русия

Материали срещу Стратегията за детето 2019-2030, около която се разшумя доста напоследък, се оказаха изкопирани ...

Масови оставки в руски вестник

Журналисти масово напускат авторитетния руски всекидневник „Комерсант“. Причината е конфликт между тях и генералния директор ...