Home » Свободна зона » Ако намериш някои от тези 5 неща на улицата, те чака голям късмет
предмети голям късмет

Ако намериш някои от тези 5 неща на улицата, те чака голям късмет

Казват, че всеки предмет попива енергията на хората, до които има досег.

Затова и не бива да се вземат чужди дрехи, обувки, гримове, огледала. Има опасност с вещите да си навлечем и нещастие. Но това твърдение не важи винаги. Има предмети, които въпреки всичко си остават носители на положителен заряд. Те са по-скоро послания от Вселената, чрез които тя се опитва да ни даде знак, че ни предстои нещо много хубаво. Точно такива са вещите, описани в галерията. Много хора ги подминават пренебрежително, а не бива. Ако вие ги намерите на улицата, запазете ги и ги занесете вкъщи.

Те ще ви донесат късмет, а може и напълно да променят съдбата ви. Вижте кои са тези необикновени предмети, за които става въпрос:

1. Ключ: Ще донесе късмет на цялото ви семейство и ще пази дома ви от неприятели. Ако намерите ключ на улицата, може дори да се сдобиете с още едно жилище.

2. Копче: Ако намерите копче на улицата, ще срещнете голямата любов.

3. Перушина: Ако видите перушина, това е знак, че вашият ангел-хранител бди над вас и ви чертае светло бъдеще.

4. Монета: Дори и да е паричката с най-минимална стойност, не я подминавайте. Иначе след това парата ще подмине вас, казват езотериците.

5. Секретна игла: Съдбата ще ви свърже с някой много специален човек скоро. Може да е само приятел, но може и да е романтична половинка.

Коментирай чрез Фейсбук

Източник:fakti.bg
loading...

Вашият коментар