Home » България » Айтоско село настръхна срещу гнусен педофил, изнасилвал 4 месеца малкото си момиченце
Айтоско село настръхна срещу гнусен педофил, изнасилвал 4 месеца малкото си момиченце
Айтоско село настръхна срещу гнусен педофил, изнасилвал 4 месеца малкото си момиченце

Айтоско село настръхна срещу гнусен педофил, изнасилвал 4 месеца малкото си момиченце

Гнусната история не дава мира на 800-те жители на китното селце, които са потресени от поведението на 35-годишния мъж. Местните са категорични, че ако случайно Живко излезе скоро на свобода няма да го допуснат обратно в селото – ще го изселят, ако трябва и с цялата му фамилия, пише „Флагман“.

Припомняме, че по обвинението е предвиден затвор от 2 до 8 години, а предвид чистото му съдебно минало и признаването на вината, нищо чудно още след година и половина-две да бъде освободен.

В същото време роднините му са на нож с всичките си съселяни – те твърдели, че всичко било лъжа, Живко бил арестуван неправомерно и някой го е натопил.

„Шокиран съм! Познавах Живко като кротък човек, а се оказа, че сме имали змия в пазвата. Не ми се искаше да повярвам, че това е истина, но се оказа, че е така. Грозна и отвратителна история!”, каза кметът на Караново Димчо Владимиров.

В селото имат силни подозрения, че майката на детето е знаела за гаврите. Жената имала известни проблеми, била лабилна и трудно осъзнавала точно какво се случва, твърдят нейни съселяни. Пред полицаите се клела, че разбрала за изродските гаври с детето й, когато то се оплакало на бабата, но съмненията са, че е виждала грозните сцени под покрива на къщата си, но не смеела да си отвори устата.

С детето продължават да работят специалисти. В момента то е настанено при баба си, която е поела грижи за него заедно с вуйчото.
Източник: БЛИЦ

Оценките на читателите
Общо: 0 Общо гласували: 0
Коментирай чрез Фейсбук

loading...

Вашият коментар

error: Внимание: Съдържанието е защитено !!