Home » България » Адем Ходжа обяви сензационно: „Аз събрах Плевнвлиев и Деси Банова! Майка й ми брои лично 10 бона!“
Росен Плевнелиев и Деси Банова магия

Адем Ходжа обяви сензационно: „Аз събрах Плевнвлиев и Деси Банова! Майка й ми брои лично 10 бона!“

Деси Банова е успяла да омае Росен Плевнелиев със специална бяла магия за любов, която да плени завинаги сърцето му.

Ритуалът е бил извършен миналото лято от популярния Адем ходжа по поръчка на майката на синоптичката – Лиляна. За услугата тя е броила сумата от 10 000 лева. Това разкри пред „Уикенд” съратник на Адем Ходжа, нашумял с гостувания си в куп телевизионни предавания. Самият той официално отказа да потвърди пред наш репортер сензационната вест и лаконично обяви:

„При мен идват всякакви – и президенти, и министри. Имена не казвам! Лошо не съм сторил никому”.

Иначе ходжата обичал да се хвали пред останалите си посетители, че е помогнал на Деси Банова да замае главата на Плевнелиев и да го върже с брак и дете. Снимките на синоптичката и президента стоят на видно място в приемната в дома му. Когато други клиенти го разпитват идвали ли са, той уточнявал, че не ги познава, но майката на Банова лично го посетила и оставила фотосите им.

„Не ми каза имената им, но веднага разбрах за кои става дума. Съгласих се да направя бялата магия за вечна любов, защото между тях така или иначе имаше симпатии. Отворих Корана, писан им е път заедно. Съгласих се да ги свържа завинаги с един ритуал, който наричаме „Бяла брачна магия”. Взимат се снимките им, едни специални муски, косми и от двамата, две дребни монети, които са носели, прави се джоб, и това го слагам под Корана да пренощува 7 нощи. По 3 пъти на ден се бае. Ритуалът е скъпичък – около 10 000 лева излиза, но гарантира, че до 6 месеца влюбените ще направят решителна стъпка, ще се сдобият с дете и ще вървят към брак”, разяснявал Адем ходжа.

майката на деси бановаАмбициозната майка на Деси Банова няколко пъти ходила при него, за да се увери, че всичко ще е точно.

Тя настоявала за дискретност и уточнила, че не е уведомила дъщеря си и бъдещия зет за инициативата си. Според запознати обаче не е възможно Деси Банова да не е била наясно, тъй като няма как майката на синоптичката да се сдобие с косъм от бившия президент и с монета, притежавана от него, разкрива е-вести.

Коментирай чрез Фейсбук

loading...

Адем Ходжа обяви сензационно: „Аз събрах Плевнвлиев и Деси Банова! Майка й ми брои лично 10 бона!“
Оценете тази публикация

Вашият коментар

Inline
Inline