Home » Любопитно » 9 вида секс, които харесват жените

9 вида секс, които харесват жените

Ако сексът се свеждаше до чисто физиологично удоволствие, за него нямаше да се разсъждава повече, отколкото за масажа на стъпалото на крака. Но той е уникално и универсално развлечение. В него има и радост от завоеванието, и риск, и общуване, и алтруизъм, и познание за света, и хазарт, пише Rozali.com.

Специалистите определиха 7 вида секс, които носят най-много удоволствие на жените. Ето кои са те:
Без проникване
Силите ви са на привършване или сте в женска месечна профилактика, това не е повод да се лишавате от всички радости на живота. „Случва се партньорите да са в периодично несъвпадение на сексуалните фази,“ твърди Мелинда Галахър, основател на Американския център за сексуална консултация CAKE. „Но в това няма нищо страшно.“ Принуждаването към секс в този момент води до съпротива, а отказът до обида. Разбира се, можете да отстоявате позицията си с кръв и пот, но много по-добре е да намерите компромисен вариант. Човекът, за разлика от котката и зайците, е устроен много разумно. Той има ръце и пръсти, с които може да свърши много полезни неща. Например, да си достави удоволствие сам в присъствието и с активната помощ на пасивната половинка. Най-важното е да не страда от убеждението, че креватните игри, които не завършват с полов акт, са чисто и просто загуба на време.

„Замяната на гениталния секс с орален или с мастурбация, например, дава търсения резултат и впоследствие удвоява радостта от пълния контакт при съвпадение на фазите“ твърдят сексолозите.
Сънен секс
Може би мъжът се е събудил посред нощ, само защото задните части на половинката му се допрели точно където трябва, а може и вие да сте заспали на дивана пред телевизора, облечена единствено с тънка, секси блузка. Според сексолозите, дори жената да е много уморена, тя рядко ще възроптае против секс в сънено състояние. Но най-важното в случая е мъжът да не изисква от нея усилия.

„Най-добрата поза в този момент е настрани, с лице към гърба на партньорката,“ пише Пол Джоанидис, автор на книгата „Пътеводител в секса“. „Тъй като спящият човек се чувства уморен и слаб, а в такова положение мъжът няма да натежи с тялото си.“
Пиян секс
Да се пие преди секс не е препоръчително, защото алкохолът притъпява чувствителността. Но при някои по-притеснителни жени, той помага да се намали напрежението.
По време на бременност
Това е уникален период за жената, особено що се касае до доверието към мъжа, баща на бъдещото ѝ дете. Тя може да се съгласи на това, от което преди се е притеснявала или срамувала.
Плажен секс
От всички водоеми морската вода е най-благоприятна за секс, макар че и тя има своите подводни камъни.
Бърз секс
„Жената по принцип обича изненади, в това число и сексуални,“ казва Мелинда Галахър. „На повечето ще им хареса, ако мъжът поиска секс на необичайно място – в банята, докато са на гости, в асансьора или в офиса“. Веднага внасяме уточнение, че става въпрос за позната жена, не случайно срещната на улицата. Необичайното и опасното придава на чувствата тази острота, която по принцип не достига. Само че опасността не трябва да бъде прекалено реална – не си струва мъжът да склонява жената към сексуални удоволствия, ако например тя шофира или се разхождате по крайбрежието на някоя мюсюлманска страна. Иначе това може да бъде всяко едно място, различно от вашата спалня. Допълнителен чар на ситуацията придава фактът, че мъжът трябва да направи всичко изключително бързо. И той не бива да си мисли, че това ще разочарова жената, която не е успяла да достигне до оргазъм. Емоциите от случващото се ще са достатъчен бонус за нея, за да може тя отново и отново да иска да прави с мъжа шеметни неща в секса.
Телефонен или виртуален секс
Ако сте разделени, телефонният секс с половинката ще помогне да разсеете самотата. Съвет: споделете с него фантазиите си, това ще ви донесе хубави емоции.

Макар и по своята същност това да е мастурбация, виртуалният секс помага на хората да се сближат и да преодолеят притеснението си. Не бива да забравяте обаче, че това е само прелюдия към реалния секс, а не негов заместител. Ако обаче днес е специален ден за вас – втора среща или златна сватба, или обратно – вие сте пред развод, тази разновидност на секса няма да ви удовлетвори.
Секс маратон
Помните ли как беше в началото на връзката ви? Вие най-вероятно рядко сте ставали от леглото през първите три дни и в това се състои най-голямата прелест на нощите с непознат – когато страстите кипят до сутринта. А защо да не повторите това и сега? Секс маратонът не е нещо, от което трябва да се отказвате, дори ако вече сте семейни.
Експериментален
Понякога сексуалният живот е добър според технически-статистическите параметри, но въпреки това е скучен. Всеки ден – прелюдия, любимата поза, бурен оргазъм, телевизор, сън. Хубаво е понякога нещо да се променя. Така че изберете нощ за експерименти, снабдете си с лубрикант или секс играчка, експериментирайте с нова поза.

Тук, за разлика от всяка друга ситуация, е уместно планирането. Фантазирайте, измислете сценария на играта, дори реплики, ако щете, но най-важното е няколко дни преди „представлението“ да се въздържате от секс.

Коментирай чрез Фейсбук

Източник:fakti.bg
loading...

Вашият коментар

x

Check Also

Румен Гечев: Очевидно е, че БСП върви нагоре

„Алернативният бюджет, който ще представим за гласуване пред Националния съвет, е европейски. Той отговаря на ...

Ибрахимович близо до Болоня

Шведският нападател Златан Ибрахимович сериозно обмисля възможността да премине в редиците на Болоня, това смята ...

Експерт: Само в София има 400 кухи фирми, които точат НОИ с болнични

„С предложението за първия болничен ден наказваме всички честни работници. Така те в периода, в ...

Касияс: Критериите за връчването на наградите във футбола не са много логични

Вратарят на Порто Икер Касияс се изказа в личния си профил в Туитър по повод ...

Президентът на федерацията: Бензема никога няма да играе за Франция

Президентът на футболната федерация на Франция Ноел Льо Грае заяви, че Карим Бензема никога повече ...

ГЕРБ стартира следизборен мор в прегръдките на Мустафа

ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати. “Гушкането” ...