Home » Истории » 71-годишна жена в инвалидна количка оцеля след кървава среща с мечка 
71-годишна жена в инвалидна количка оцеля след кървава среща с мечка 
71-годишна жена в инвалидна количка оцеля след кървава среща с мечка 

71-годишна жена в инвалидна количка оцеля след кървава среща с мечка 

Черна мечка нападна 71-годишна жена, която била прикована в инвалидна количка, в дома ѝ. Страховитият инцидент станал в град Гортън в американския щат Ню Хампшър, съобщава „Пийпъл“.

Ейприл Роджърс спяла в дома си, когато чула странни звуци, идващи от кухнята около 1:15 ч. следобед местно време. Роджърс се сблъскала с мечката, която тършувала из кухнята.

Звярът нападнал възрастната жена и ѝ нанесъл рани по лицето докато се опитвал да избяга от къщата. По всяка вероятност е влязъл вътре през страничната врата, която не се затваряла добре.

Стейси Мъри – дъщеря на Ейприл, се появила в къщата след инцидента и изпаднала в шок от видяното. „Има боклук навсякъде. Мечешки фекалии навсякъде. Кръв навсякъде“, разказа тя пред местна телевизия.

Тя забелязала и следите от нокти по вратата, кухненски принадлежности разхвърляни по пода и кървава следа на някои от повърхностите. „Тя крещеше на мечката да се махне. Беше наистина много страшно“, разказа Мъри за майка си.

Някак Роджърс, която е в инвалидна количка, успяла да се обади за помощ като се влачила до телефона. „Това е чудо“, каза дъщеря ѝ.

Възрастната жена е приета в болница със сериозни наранявания по врата и главата, както и няколко фрактури. Претърпяла е операция и има опасност да изгуби едното си око.

Нападенията на мечки в градчето, в което живеят едва 600 души, са извънредно явление. Тази явно е търсила храна и е била необичайно дръзка.

Местни власти де опитват да намерят животното.

 
Източник: БЛИЦ

Оценките на читателите
Общо: 0 Общо гласували: 0
Коментирай чрез Фейсбук

loading...

Вашият коментар

error: Внимание: Съдържанието е защитено !!