Home » Зодии » 5-те зодии, които ги зарязват най-често
5-те зодии, които ги зарязват най-често
5-те зодии, които ги зарязват най-често

5-те зодии, които ги зарязват най-често

Риби
Рибите най-често биват отрязвани от потенциални партньори. Лошото е, че сами предизвикват това. Много са подозрителни, трудно се доверяват и сякаш са си наумили, че нещата няма да се получат. Имплантират лошите си очаквания върху обекта на желанията си и той чувства това. Това е и причината, поради която той ги оставя в приятелската зона, дори да не е честно. Може да е влюбен, но отрязва рибите, защото чувства негативна енергия.

 

Близнаци
Разбират се много добре с повечето хора. Мили са, разговорливи, приятни, търпеливи. Затова другите започват да ги виждат като нещо нереално, недостижимо. Сякаш никой не заслужава толкова прекрасен човек като близнаците. Ако другият е прекалено чувствителен, знае, че раздяла с близнак ще боли много. Друга причина е, че близнаците понякога говорят за всичко друго, но не и за чувствата.

 

Везни
Всеки ги познава като флиртаджиите на зодиака. Много са мили, дружелюбни, възпитани, с добри намерения. Но в очите на другите освен флиртаджии, изглеждат и като несериозни. Сякаш са жадни само за плътското, обичат тръпката от преследването и постоянно имат нужда да се закачат с някого. За някои това е неприемливо, несериозно. А и предизвиква ревност.

 

Козирог
Трябва всичко да става по техния начин. Понякога са като сноби, което има своя чар, защото са здраво стъпили на земята и държат на принципите си. Но на някои хора им се вижда странно и леко досадно – постоянно да трябва да се съобразяват с козирога. Властолюбието им най-често ги праща в приятелската зона.

Водолей
Водолеят сякаш живее на друга планета, на място, където няма правила, няма ценности. И постоянно трябва да се отдава внимание на този знак, дори когато ситуацията не е подходяща. Водолеят понякога се влюбва в приятели от детството, което разваля отношенията му с тези приятели. А когато флиртува може да се държи непочтено и да не проявява уважение, затова го режат.

 
Източник: БЛИЦ

Коментирай чрез Фейсбук

Източник:fakti.bg
loading...

Вашият коментар

x

Check Also

Планина от дрога в сърцето на Истанбул

Близо два тона наркотици са били заловени при няколко операции в Истанбул между 15 и ...

Рецепта на деня: Риба в морска сол на фурна

Най-хубавото на така приготвената риба е това, че кожата ѝ сама се отделя и остава ...

Баба Ванга предрекла на братя Аргирови, че…

В България сме щастливи, а колкото си по на север, толкова хората са по-топли и ...

Ето кой е най-добрият ден за сватба

Професионалната астроложка Каролин Фокнър твърди, че 20 февруари е най-добрият ден за сватба през 2020 ...

Разбиха нелегална база за тютюн

Разкриха нелегална производствена база за тютюн в столицата днес. По време на акцията, проведена под ...

Близнаци от цяла Гърция се събраха на среща

Близнаци от цяла Гърция се събраха в град в северозападната част на страната. Според организаторите ...