Home » Любопитно » 4 ценни секс съвета за мъжете

4 ценни секс съвета за мъжете

Много мъже се смущават и изпитват притеснения, когато става дума за секс. Това може да създаде много проблеми в интимните им отношения и да навреди на самочувствието им. Ето няколко ценни съвета как да бъдат уверени в леглото:
Бъдете във форма и спазвайте лична хигиена
Правенето на любов изисква известна сила и издръжливост, пише div.bg. Трябва да сте в добро физическо състояние за по-голяма продължителност на половия акт. Пък и как ще разкъсате дрехите на партньорката си, ако нямате достатъчно сила.

Също така редовно се къпете и използвайте козметични продукти за лична хигиена.

Проучете добре облеклото на партньорката
Да разкопчаете сутиена с една ръка звучи вълнуващо, но ако се опитвате от 10 минути и не успявате, по-добре изобщо не се захващайте. Можете предварително да се упражнявате върху някой сутиен. Не забравяйте да обърнете внимание на особеностите при разкопчаване на ципове, копчета, събуване на тесни панталони и др.
Научете се как да предразположите жената
В повечето случаи любовната предигра е много по-важна от самия секс. Някои жени изобщо не могат да достигнат до върховния момент без нея.

Научете се да използвате ръцете си правилно и наблюдавайте внимателно реакциите на жената. Когато забележите, че нещо ѝ харесва, не го правете през цялото време, използвайте го като „специален ход“.
Бъдете внимателни
Жените са много по-деликатни и трябва да се отнасяте към тях много внимателно. Интимните им зони също са много по-чувствителни, отколкото при мъжете.

От друга страна някои жени харесват по-грубите движения. Изпробвайте първоначално с по-леки докосвания, а тя сама ще ви каже дали и кога да спрете. Когато и двамата се чувствате спокойно един с друг, можете да изпробвате различни неща и да обсъждате какво ви харесва и какво не.

Жените са по-чувствителни, затова не се отправяйте директно към задните части или интимните им зони. Дамите имат няколко ерогенни зони, на които трябва да обърнете специално внимание. Те се стимулират чрез нежно докосване, целувки и дори леко гъделичкане. Най-деликатните зони са врата, бедрата, зад ушите и вътрешната страна на ръцете.

Коментирай чрез Фейсбук

Източник:fakti.bg
loading...

Вашият коментар

x

Check Also

Край на опашките в КАТ

От началото на декември всеки, закупил автомобил, може да запази номерата му, съобщи Нова тв. ...

Ракетен огън по американска военна база

Две ракети бяха изстреляни по иракска база, в която са разположени американски войници, предаде Франс ...

Туск: Брекзит е една от най-грандиозните грешки

Брекзит е „една от най-грандиозните грешки“ в историята на ЕС, последвана от кампания, белязана от ...

Другото корумпиране

ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати. Всичко ...

Балотели се събра с модел (СНИМКА)

Марио Балотели може да преминава през поредния си посредствен във футболно отношение период, но не ...

Черно море с куп кадрови проблеми за Лудогорец

Треньорът на Черно море Илиан Илиев попълни групата с юноши за гостуването на Лудогорец от ...