Home » Зодии » 3 зодии, които ще ви донесат закуска в леглото
3 зодии, които ще ви донесат закуска в леглото
3 зодии, които ще ви донесат закуска в леглото

3 зодии, които ще ви донесат закуска в леглото

Рак
Раците обичат да глезят партньорите си най-много от всички зодиакални знаци. Дават всичко, за да ги направят щастливи. Когато са влюбени, са още по-всеотдайни. Затова искат да са сигурни, че сте хапнали от най-важното ястие за деня – закуската. Искат да знаете, че вие сте най-важният човек за тях. Понякога дори са прекалено грижовни. Не си играйте с тях, изживяват всичко тежко.

Козирог
Известни са с амбицията си. Когато се стигне до истински романс и силна любов, те ще докажат, че са най-добрите партньори, които някога сте имали. И най-важното – ще успеят да го покажат. Затова и ще се събудите с най-вкусната закуска до вас. Ненадминати са във всичко – включително и в кухнята. Но са и чувствителни и уязвими, може да разчитате на тях.

Риби
Ценят много сантименталните неща. Правят всичко възможно животът им да е като романтична комедия. Обичат романтичните жестове и изненади, затова за тях закуската в леглото е задължителна. И то не каква да е, а сладка като влюбването – палачинки, кроасани, гофрети, шоколад, сок, капучино. Нежни, мили и любвеобилни. Ще направят всичко, за да видят човека до тях усмихнат. Знаят, че такива жестове ще ви сближат и ще оцените колко са грижовни.

Източник: БЛИЦ

Оценките на читателите
Общо: 0 Общо гласували: 0
Коментирай чрез Фейсбук

loading...

Вашият коментар

error: Внимание: Съдържанието е защитено !!