Home » Любопитно » 3 правила за качествен секс

3 правила за качествен секс

Препоръките за секса са едни от най-популярните и много често ни се струва, че спазвайки всякакви правила, си гарантираме секс награда за виртуозност и освободеност, дори до перверзия. Сега пък се оказва, че е по-важно качеството и непосредствеността, пише flagman.bg. Ето кои най-важните съвети, ако искате качествен секс:
1. Качеството идва с опита
Изучавайте не просто еротични техники в интернет, а повишавайте сексуалната си компетентност. Тук обаче има важна уловка – не го правете с многобройни партньори, а само с един. Всеки има различна представа за идеалния секс. Колкото повече партньори, толкова по-лошо качество на секса.
2. Слушайте партньора си
Ако не се разбирате, сексът просто няма да го има. Базовите анатомични знания не вършат работа, ако не знаете и не се интересувате какво и как иска партньорът ви. Така обменяте опит. Не се доверявайте само на инстинктите си или на знаците – питайте и слушайте. Бъдете конкретни, но и разумни, когато разкривате информация. Градете доверие, а не създавайте ново течение в сексологията.

3. Изследвайте се един друг със Sensate Focus
Ако първите две правила не ви се струват „секси“, третото вече ще ви хареса. Опитайте техниката Sensate Focus. Тя е разработена от изследователите на човешката сексуалност – Уилям Мастърс и Вирджиния Джонсън. Идеята е да докосвате партньора си за собствено удоволствие.

Процесът започва с целуване или докосване на която и да е част от тялото, с изключение на гърдите или гениталиите (напомняме ви, че смисълът е вие, а не партньорът да получава удоволствие). Експериментът продължава от четири до шест седмици на четири етапа, в които на свой ред и вие сте целувани и докосвани.

Целта на упражненията е да се изгради истинска интимност между двамата партньори и да се преодолее срамът. Това подобрява не само секса, но и връзката ви.

Коментирай чрез Фейсбук

Източник:fakti.bg
loading...

Вашият коментар

x

Check Also

Оперираха Димитър Пенев

Почетният президент на ЦСКА Димитър Пенев претърпя спешна операция. Стратега от Мировяне получил силни болки ...

Милица Гладнишка се обвърза с македонски дизайнер

Новото гадже на Милица Гладнишка е македонският дизайнер Сърджан Кръстевски, пише вестник „Галерия“. Двамата бяха ...

Във Филиповци крадат табели

В столичния квартал „Филиповци“ пътни знаци няма от години. От януари до момента от Столичната ...

Собствениците на Lexus са най-доволни от колите си

През последната година степента на удовлетвореност сред собствениците на автомобили и леки товаро-пътнически превозни средства ...

Къртилият перки на Графа: Едни ми ръкопляскаха, други псуваха

Половината хора ми ръкопляскаха, а другата половина ме обвиняваха във всички земни грехове, по-точно ме ...

Кой е по-добър – Меси или Роналдо?

Белгийски учени измислиха формула, по която най-точно да се изчислява колко добър е даден футболист. ...