Home » България » 14 знаци, че е време да се отървете от това!
14 знаци, че е време да се отървете от това
14 знаци, че е време да се отървете от това

14 знаци, че е време да се отървете от това!

Дали е време за лятната отпуска или сте в старта на новата година, нека си признаем.

Колко пъти си обещавате, че след изпирането на тези панталони ще ги изпратите на боклука, а реално пак ги намирате в гардероба. Дали става дума за горно облекло, обувки, бельо, чанти, шалове, колани, ръкавици, чорапи, бижута те няма да направят дните ни по-приятни. Време да помислите за тяхното изхвърляне.

Сега представете си, че сте облечени в нещо такова и срещнете първата си любов или приятел в магазина?

Ако в 90% от случаите не ви е грижа какво мислят другите, то помислете сега няма ли да ви пука?

  • Време е да направите сезонна чистка и да се отървете от всичко излишно.

Дрехите са с незаличими петна, елементът е развален и не може да бъде ремонтиран. Всичко това подлежи на подмяна!

Ако подобна ситуация, до болка ви е позната, време е да действате.

С безплатната платформа за онлайн търговия osem.bg може да постигнете много и най-вече ниски цени. Купуваме спонтанно – понякога се поддаваме на емоции и купуваме нещо, без да мислим. Време е не само да внасяме в килера, за по-добри времена. Но и да разчистваме също с добри намерения. Качете всички стари неща в www.osem.bg

Неудобство – дискомфортът е знак, че това нещо не принадлежи към нашия килер. В такива дрехи е невъзможно да се отпуснете. Решително се отървете от дрехите, които трябва непрекъснато да се изтеглят и да се изправя. Морално остаряло – ако това е едно от любимите ви неща, за изминалите 5 години, когато излезе от модата, какво смятате да правите с него.

Ако не съответства на възрастта. Несъмнено всеки човек е свободен да се облича, както иска. Нека си признаем честно, много луди хора, се опитват да купят нещо за 20 на 40-годишна възраст. В най-добрия случай, предизвикват усмивка и объркване, а в най-лошия – нищо друго, освен отвращение.

Всички ние сме предопределени да растем и да се развиваме.

И докато се променяме и нещата, които ни прилягат, започват да ни развалят, то без съмнение настъпило е време да се ​​отървем от тях. С нищо не се комбинира. Понякога купуваме нещо, защото има примамлив цвят, необичаен модел, грабва очите. Но у дома разбираме, че е невъзможно да се съчетае с каквото и да е друго. Оставяме с надеждата да купим нещо подходящо, но не го купуваме.

Лошо представяне – отървете се от дрехите, ако силуетът и пропорциите не си партнират. Ако дрехите не са подходящи за вашия вид фигура, неправилно пригодени, прекалено неудобни, подчертават фигурите. Тогава може да продадете.

Не на размера. Ако това не е вашият размер в този момент, просто дайте нещо на някой, който ще го носи. Не чакайте да отслабнете или да се оправи телосложението ви. Живейте в настоящето.

Не бихте купили това нещо втори път. Ако нещо седи добре, но не ви носи радост, значи отново не е за вас.

Дрехите миришат неприятно. Това може да е застояла миризма на влага или миризма, която настъпва, когато тъканта се свърже с тялото. Дрехите са свързани с лоши спомени. Ако имате дрехи в килера, които ви напомнят за нещо лошо или подарък от човек, когото не харесвате, се отървете веднага и без съжаление.

Неща, които не носите разделете в гардероба на две части: дясно и ляво. За следващите 6 месеца, когато вмъквате нещо, закачвайте само вляво. В дясно, поставете всички неща, които не носите. Ще разберете, че само 20% от дрехите реално обличате. Още един повод останалите да обявите в търговската платформа за продан.

Ако нещо не дава увереност, или не е скъп костюм от Армани, или не ви кара да се чувствате комфортно, то най-накрая го обявете за продан. Все ще припечелите нещо от него, а с парите може да си купите нещо по-добро.

В края на краищата:

  • Да, анализът и сортирането на гардероба изискват търпение, решителност и разум!

Тук не може да изхвърлите, без да осъзнаете, че реално имате и добри неща. Във всеки случай, трябва да определите по-нататъшната им съдба. Тези неща са предназначени да напуснат гардероба ви. Изкарайте някой лев за тях.

Успех в продажбите ви пожелава OSEM.BG.

Osem.bg e сайт за безплатни обяви

Коментирай чрез Фейсбук

Източник:fakti.bg
loading...

Вашият коментар