Home » България » 14 знаци, че е време да се отървете от това!
14 знаци, че е време да се отървете от това
14 знаци, че е време да се отървете от това

14 знаци, че е време да се отървете от това!

Дали е време за лятната отпуска или сте в старта на новата година, нека си признаем.

Колко пъти си обещавате, че след изпирането на тези панталони ще ги изпратите на боклука, а реално пак ги намирате в гардероба. Дали става дума за горно облекло, обувки, бельо, чанти, шалове, колани, ръкавици, чорапи, бижута те няма да направят дните ни по-приятни. Време да помислите за тяхното изхвърляне.

Сега представете си, че сте облечени в нещо такова и срещнете първата си любов или приятел в магазина?

Ако в 90% от случаите не ви е грижа какво мислят другите, то помислете сега няма ли да ви пука?

  • Време е да направите сезонна чистка и да се отървете от всичко излишно.

Дрехите са с незаличими петна, елементът е развален и не може да бъде ремонтиран. Всичко това подлежи на подмяна!

Ако подобна ситуация, до болка ви е позната, време е да действате.

С безплатната платформа за онлайн търговия osem.bg може да постигнете много и най-вече ниски цени. Купуваме спонтанно – понякога се поддаваме на емоции и купуваме нещо, без да мислим. Време е не само да внасяме в килера, за по-добри времена. Но и да разчистваме също с добри намерения. Качете всички стари неща в www.osem.bg

Неудобство – дискомфортът е знак, че това нещо не принадлежи към нашия килер. В такива дрехи е невъзможно да се отпуснете. Решително се отървете от дрехите, които трябва непрекъснато да се изтеглят и да се изправя. Морално остаряло – ако това е едно от любимите ви неща, за изминалите 5 години, когато излезе от модата, какво смятате да правите с него.

Ако не съответства на възрастта. Несъмнено всеки човек е свободен да се облича, както иска. Нека си признаем честно, много луди хора, се опитват да купят нещо за 20 на 40-годишна възраст. В най-добрия случай, предизвикват усмивка и объркване, а в най-лошия – нищо друго, освен отвращение.

Всички ние сме предопределени да растем и да се развиваме.

И докато се променяме и нещата, които ни прилягат, започват да ни развалят, то без съмнение настъпило е време да се ​​отървем от тях. С нищо не се комбинира. Понякога купуваме нещо, защото има примамлив цвят, необичаен модел, грабва очите. Но у дома разбираме, че е невъзможно да се съчетае с каквото и да е друго. Оставяме с надеждата да купим нещо подходящо, но не го купуваме.

Лошо представяне – отървете се от дрехите, ако силуетът и пропорциите не си партнират. Ако дрехите не са подходящи за вашия вид фигура, неправилно пригодени, прекалено неудобни, подчертават фигурите. Тогава може да продадете.

Не на размера. Ако това не е вашият размер в този момент, просто дайте нещо на някой, който ще го носи. Не чакайте да отслабнете или да се оправи телосложението ви. Живейте в настоящето.

Не бихте купили това нещо втори път. Ако нещо седи добре, но не ви носи радост, значи отново не е за вас.

Дрехите миришат неприятно. Това може да е застояла миризма на влага или миризма, която настъпва, когато тъканта се свърже с тялото. Дрехите са свързани с лоши спомени. Ако имате дрехи в килера, които ви напомнят за нещо лошо или подарък от човек, когото не харесвате, се отървете веднага и без съжаление.

Неща, които не носите разделете в гардероба на две части: дясно и ляво. За следващите 6 месеца, когато вмъквате нещо, закачвайте само вляво. В дясно, поставете всички неща, които не носите. Ще разберете, че само 20% от дрехите реално обличате. Още един повод останалите да обявите в търговската платформа за продан.

Ако нещо не дава увереност, или не е скъп костюм от Армани, или не ви кара да се чувствате комфортно, то най-накрая го обявете за продан. Все ще припечелите нещо от него, а с парите може да си купите нещо по-добро.

В края на краищата:

  • Да, анализът и сортирането на гардероба изискват търпение, решителност и разум!

Тук не може да изхвърлите, без да осъзнаете, че реално имате и добри неща. Във всеки случай, трябва да определите по-нататъшната им съдба. Тези неща са предназначени да напуснат гардероба ви. Изкарайте някой лев за тях.

Успех в продажбите ви пожелава OSEM.BG.

Osem.bg e сайт за безплатни обяви

Коментирай чрез Фейсбук

Източник:fakti.bg
loading...

Вашият коментар

x

Check Also

25 млрд. лева се въртят в сенчестата икономика

Повече от 25 млрд. лева се въртят в сенчестата икономика у нас. Това обяви президентът ...

Русия укрепва ядрената си триада

Обновяването на авиационния парк за далечни разстояния и създаването на нови самолети значително е укрепило ...

Подаряват смартфони на кандидати по обяви за работа

Всяка седмица кариерният сайт Zaplata.bg подарява по три смартфона на кандидатствалите по обяви за работа. ...

Пенсионните реформи във Франция ще стават постепенно

Пенсионните реформи във Франция ще бъдат прилагани постепенно, а обществените тревоги, които доведоха до общонационални ...

Простреляха жена, защото спряла да танцува на сватба

Индийска танцьорка беше простреляна в лицето, защото спряла да танцува по време на сватбено тържество ...

Украйна е в траур

Президентът на Украйна Володимир Зеленски обяви 8 декември за ден на национален траур във връзка ...