Home » Lifestyle » 13 признака, че имате най-добрия съпруг
13 признака, че имате най-добрия съпруг
13 признака, че имате най-добрия съпруг

13 признака, че имате най-добрия съпруг

Съпрузите са наистина велики хора. Жалко, че добрите съпрузи не растат по дърветата. Ако сродната ви душа върши тези 13 неща, тогава може да се смятате за най-щастливата жена, която има най-добрия съпруг в света.

Редовно опитва да печели сърцето ви

Такъв джентълмен се грижи за жена си: той й дава цветя и й организира романтични изненади. Идеалният съпруг разбира, че една жена се печели всеки ден, а не веднъж. Той й показва любовта си ден след ден.

Консултира се с вас

Съпрузите трябва преди всичко един за друг да са верни съветници. Ако мъжът наистина вярва на мнението на жена си, решенията ще бъдат взимани по-лесно. И, не, не говорим той да е „под чехъл“, а за това заедно да обсъждате всичко и да преценявате какво е най-добре за всички ви.

Хвали ви пред приятелите си

Дали съпругът ви е казал на другарите си колко щастлив е той с вас? Може и да не го казва пред вас, но ако научите, че е споделил нещо такова на аверите си, то може да сте сигурни, че под покрива си имате истинско съкровище.

Сваля капака на тоалетната чиния

Няма нищо по-лошо от битовизмите. Ето защо за един добър съпруг няма да е трудно да запомни някои прости правила, за да не ви разстрои. В края на краищата, да пуснеш капака на тоалетната чиния отнема по-малко от секунда.

Държи ръката ти

Няма значение къде отивате – да посетите родителите си, в ресторант или просто в магазин, истински любящият мъж ще стиска здраво дланта ви. По този начин той показва загрижеността си.

Не харесва порнографията

Ако той не си пада по еротичните списания и филмчета, а вие сте образът във всичките му фантазии – ударили сте право в десетката с човека до себе си.

Примирява се с вашия характер в „онзи“ период от месеца

Дори и да сте най-любящата съпруга, в един определен момент от месеца може да се превърнете в истински звяр с бушуващи хормони. Правилният човек за вас ще разбере това и ще ви обича дори тогава, когато не сте чак толкова за обичане.

Помага ви в домашни занимания

Ако човек оценява и уважава жена си, той няма да направи от нея слуга. Той разбира, че и вие сте уморени от работа и винаги гледа да ви помогне за миенето и чистенето. Така освен, че ще свършите по-бързо, ами и ще имате време за една прекрасно романтична вечер.

Смее се с теб

Какво по-хубаво от това да споделяте забавните си мигове заедно. Страхотно е да имате еднакъв хумор и да се смеете на едни и същи неща. Това обединява хората и ги кара да ценпт половинката си още повече.

Крепи семейството

Каквото и да се случва той е готов на всякакви жертви в името на семейството му, защото то е най-важното нещо за него и не иска нищо да се промени.

Винаги яде това, което сте сготвили

Дори и да не сте перфектен готвач, любящият съпруг ще яде вечерята, която му се предлага с усмивка на лицето му. Той никога няма да даде вид, че храната не е вкусна.

Той развива връзката си с Бога

Не, не е нужно да се омъжите за свещеник. Но един добър съпруг ще признае силата на Всевишния.

Опитва се да бъде по-добър заради вас

Дори, ако съпругът ви далеч не е съвършен, това не е причина да не го смятате за най-доброто нещо, което ви се е случвало на този свят. Ако човек непрекъснато работи върху себе си, за да стане по-добър за жена си, той заслужава да бъде наречен перфектният съпруг./jenata.blitz.bg

Коментирай чрез Фейсбук

Източник:fakti.bg
loading...

Вашият коментар

x

Check Also

Арестуваният Велко редовно пребивал Спаска, цял Велинград вдигнал ръце от него

Арестуваният Велко редовно пребивал Спаска, цял Велинград вдигнал ръце от него

Арестуваният във Велинград съпруг Велко редовно пребивал от бой жена си Спаска. Двамата били в ...